Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Céges vásárlás

Figyelem!
Ha Ön rendelkezik olyan céggel melynek érvényes európai uniós adószáma van és nem szlovákiai akkor
Önnek lehetősége van tőlünk nettó áron vásárolni!

További információkért kérjük kattintson ide!

Hírek
2016.07.19 12:20
Fizetési megoldás
Szűrés
EAN kód
Garancia
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Miért nem rendelte meg a kinézett terméket?
Csak nézelődök
Nem találtam elég információt róla
Drágának találom
Hosszú a szállitási idő
Bizalmatlan vagyok
Látogató számláló
0
2
2
3
6
4
0
Házhozszállítás

Facebook Webáruház

Garancia

Tisztelt Vásárló!

Ezen az oldalon tájékozódhat a garancia időtartamáról.

Magyarországon márkaszervizzel rendelkező termékek esetén általában 2 év márkaszervizben

érvényesithető garanciát(jótállást) biztositunk az általunk forgalmazott termékekre azonos feltételekkel

mint bármely magyar forgalmazó!

Önt semmilyen hátrány nem érheti abból,hogy egy szlovák cégtől vásárolt sőt azt lehet mondani,hogy ellentétben magyar cégekkel akik nem első körben importálnak termékeket hanem ilyen-olyan úton szereznek be ott gyakorta szembesülhet a vásárló azzal,hogy ez bizony nem hivatalos magyar forrásból van és a szerviz akár el is utasitja emiatt.

Mig ha tőlünk rendel Ön direktben vett egy szlovák cégtől aki közvetlen a gyártó nagykereskedőjétől vásárol és mindent megfizet amit kell igy Ön egy EU- ban beszerzett termék boldog tulajdonosa lehet ahol a szervizben nem fog elutasitással találkozni,mivel Önt az Eu ban járó eus garancia illeti meg és erre a gyártók nagyon is ügyelnek!

Magyarországon márkaszervizzel nem rendelkező termékek esetén 1 év nálunk érvényesithető jótállás biztositott.

A gyártók által megadott garanciák az alábbiakban.

Az adatokat folyamatosan frissitjük.

 

Jótállási (garanciális) idő: 2 év

Amica -http://amicaszerviz.hu/

BEKO hütők

Bosch hütők

Indesit - http://www.indesit.hu/haztartasi_gepek_i/garanzia.do

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasznos tudnivalók:

A jótállás teljes ideje alatt, akár gyártói, akár saját garanciáról van szó, a kereskedőnek kell bebizonyítani és utánajárni, hogy a hibát okozó termékhiba mikor és hogyan keletkezett,azaz a vásárlót nem terheli bizonyitási kötelezettség,tehát a szervizre hárul a hiba megállapitása,vagy ha nincs szervizhálózat akkor az eladóra.Az ingyenes javitás magyarul csak akkor utasitható el ha az eladó bizonyitani tudja hogy a nem rendeltetés szerü használatból ered a meghibásodás.

Szavatosságnál viszont a bizonyítási kötelezettség a teljesítést követő első 6 hónapban a kereskedőt, utána pedig a fogyasztót terheli.

A jótállási és szavatossági időszak kezdete: a termék átvételétől kezdődik. Olyan termék esetében, melyet a szakszerviznek kell üzembe helyezni, akkor a jótállási időszak az üzembe helyezés időpontjától indul.

Figyelem:

amennyiben nem szakszerviz helyezi üzembe az olyan készüléket melynek jótállását le kell pecsételnie az üzembehelyezéshez,akkor a jótállás érvényét vesziti.Kiemelten gázkészülékek,beépithető elektromos bekötést igénylő berendezések,autórádiók,egyszóval szakembert igénylő berendezések.

Mosógépek biztonsági dobrögzitő csavarjainak nem eltávolitásából eredő hibák szintén a jótállás elvesztésével járnak.

Szavatosság

Az Európai Unió egységesen szavatossági jogokat biztosít a vásárolt termékek meghibásodása esetére, többek között az áru cseréjére és szervizelésére vonatkozóan is.

A jótállás/garancia azt jelenti, hogy a vásárolt termék gyártója garantálja egy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalan működését.

Szavatossági jogok érvényesítése - panaszkezelés

A vásárlástól számított első 6 hónapban, és a garancia teljes ideje alatt jelentkező hiba esetén:

A kereskedőt terheli a bizonyítási kötelezettség arra vonatkozóan, hogy a vásárláskor nem volt hibás a termék, és a hibát esetlegesen az áru nem rendeltetésszerű használata okozta. A fogyasztó kifogásáról a kereskedő vagy szerviz jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyen rögzítenie kell a vásárlás tényét, illetve a kifogás azonosításához szükséges adatokat, továbbá amennyiben a kifogást a fogyasztó igényétől eltérően rendezi, ennek indokát is.

Szakvélemény beszerzésével lehet minden kétséget kizáróan igazolni, hogy a meghibásodás nem gyártási hiba eredménye. A szavatosság első 6 hónapjában illetve a garancia teljes ideje alatt a kereskedő köteles az ezzel kapcsolatos valamennyi költséget viselni – így a szakvélemény beszerzési költségét is.

6 hónap után vagy a garancia leteltével:

A bizonyítási kényszer megfordul és a továbbiakban a fogyasztónak kell a hiba keletkezési körülményeit bizonyítania, és ennek a bizonyításnak a keretében az esetlegesen szükséges szakvéleményt beszereznie közvetlenül fordulva a Fogyasztóvédelemhez.

Ez esetben a vizsgálat költségeit a fogyasztónak kell megelőlegeznie és az csak abban az esetben jár vissza, ha a kifogása alaposnak minősült. A vizsgálati díjat - mivel ez esetben az a szavatossági vagy garanciális igény teljesítésével kapcsolatban felmerült költségnek minősül - a kereskedő köteles visszatéríteni, de a visszatérítési kötelezettséget az nem állapíthatja meg, csak a bíróság.

Garanciajegy érvényesítése

Személyes átvétel esetén és házhoz szállítás esetén is: a számlát és az érvényes jótállási jegyet az áru kiszállításakor/átvételekor töltjük ki ha hozzáférhető helyen van.Ha a jótállási jegy nem hozzáférhető helyen van úgy kérjük azt őrizze meg miután a terméket kibontotta és esetleges gond esetén nekünk visszaküldve érvényesitjük a vásárlás dátumával.

Figyelem!

A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét, amennyiben a számla rendelkezésre áll, a szervizhálózat és üzletünk kötelessége kifogásával foglalkozni.

Webáruház készítés